KULTURDAGEN
Den 4 juni, Pingstafton, kommer vår förening att resa tältet för första gången den här sommaren. Det sker i Stadsparken på Kulturdagen - ett nytt arrangemang som kommunen tagit initiativ till. På scenen kommer olika artister och grupper att synas och höras och ute i Stadsparken och på Stortorget kommer föreningar att finnas representerade. Vårt tält kommer att stå nära Stadsparkens lekplats och i år satsar vi på de yngre med en konstaktivitet på plats, lite gott att äta och en tipspromenad med konsten i fokus - allt på barnens villkor.
För fler detaljer runt programmet se kommunens hemsida och i dagspressen. Det hela startar 10.30. Välkomna att titta in!

VETERANBÅTSDAGEN
Den 18 juni, i midsommarveckan, har vi fått en inbjudan från Gislöv och Sirmiones båtlag. Då är det dags för deras traditionella veteranbåtdag i hamnen i Gislöv.
Det kommer att finnas ett antal aktiviteter i och omkring hamnen den dagen.
Vi kommer att finnas i vårt tält från kl 11.00
Välkomna!


FISKETS DAG

Fiskets dag som på senare tid har utvecklats till två hela dagar inleds den 30 juli med loppmarknad och annan försäljning vid Garnhuset i Beddingestrand. Det finns korv och fika att köpa och Lilla Beddinge byalag som är arrangör har en utställning om Beddinge fiskehistoria.
Varmt välkomna!


SVANEHOLMSFESTIVALEN
Söndagen den 7 augusti är det efter pandemiuppehåll åter dags för festival på Svaneholm. Hantverkare av många slag är inbjudna att visa upp sina alster och korv och kaffe serveras vid slottet. De yngsta är välkomna att prova käpphäst- hoppning, måla i konstnärstältet och att prova växttryck i Sköna Trelleborgs regi.
Dagen inleds med fiolspel och inmarsch kl 11.00 och inne i slottet bjuder Anton Nilsson på musik och barnen kan få höra spökhistorier.
Välkomna !

PALMFESTIVALEN
Sista helgen i augusti blir det som förr om åren en Palmfestival. Du hittar oss och vårt tält mitt på gågatan - vid rådhuset. Festivalen pågår under två dagar och om du har lust att delta mer aktivt, dela någon timme inne i tältet med oss i styrelsen, då är du välkommen att höra av dig till ordförande på tel. 0730 358 308.
Vi ses !