En Annorlunda Konstcirkel

Vi möter konst på många olika ställen i samhället; på torg och i parker, i konsthallar och museer, i offentliga institutioner och inte minst i våra egna hem. På olika sätt bär vi med oss dessa betydelsefulla intryck och upplevelser genom hela livet.

Konsten är ett viktigt intresseområde för oss i Sköna Trelleborg. Vi vill fortsätta att försköna Trelleborg med olika slags konst!

Vi ser på konst på olika sätt och vi besöker tillsammans konsthallar, museer eller gallerier. Vi väljer utställningar där vi kan vidga vårt konstseende, släppa förbehåll, tycka om eller reta oss på det vi ser, kanske också titta mer kritiskt, men framför allt bli berörda! Det behövs inga förkunskaper.

Det är också viktigt att konstbesöken inte blir för dyra, utan att alla som vill kan delta, därav namnet "En Annorlunda Konstcirkel". Att delta i cirkeln kostar inget extra men du behöver vara medlem i Sköna Trelleborg. Detta kostar 150 kr om året och i samband med aktiviteterna kan kostnader för resor och entréavgift bli aktuella.
Alla deltagare i Konstcirkeln får kallelser till nästa konstbesök via mail eller SMS.

Välkommen!


Margareta Folkler

margareta.folkler@telia.com

0730 943 094